воскресенье, 23 декабря 2012 г.

багато справ напередодні свята. ніколи, навіть, до комп'ютера підійти.
та й описувати особливо нічого. єдине, що можу відмітити - знайшла, нарешті, спільну мову з однією ученицею, яка до цього мене не сприймала взагалі. просто на уроках давала їй окреме завдання (переписати правило чи вправу), за яке вона гарантовано отримувала 4 бали. її така оцінка влаштовує, а мене влаштовує, що вона не відволікає інших і, я сподіваюсь, запам'ятовує хоча б щось з того, що вона переписує.
зараз в мене 7 клас починає "дорослішати"... якісь вони стають неадекватні. може втомились вже. подивимось.

3 комментария:

  1. молодець, що за справами і з нами поділитися не забуваєте. Ви розумієте, що ми переживаємо за вас (усіх), бо знаємо, яка вона наша вчительська праця. Легше, коли є дружній колектив, друзі на роботі це дуже важливо, навіть коли словом перекинутися ніколи, все одно ти знаєш десь поруч і кабінеті працює той з ким тобі завжди затишно. Тоді і витівки дітей переживати легше - прийшов поділився, зрозумів, що не все так страшно. У нас студенти звичайно не підлітки, але теж ще мастаки чудувати. іноді здається, все сили більше немає. а потім проходить час і все повертається інакше, і вже ти за інше переживаєш, а що було перед тим здається не суттєвим.
    Тому бажаємо вам успіхів і хай щастить у всьому, що робите. Завершуйте семестр, здивуйте своїх учнів, або заінтригуйте - хай чекають наступного семестру, але не підведіть їх. а ще з учнями зближують спільні справи, можете щось таке придумати і відводити 10 хвилин уроку на таку творчу роботу, якщо ваші восьми? класники зацікавляться, то і 35 хвилин попрацюють продуктивніше. Але що це за захід треба буде подумати.
    Із святами вас, відпочиньте і наберіться сили.

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаємо, новий семестр почався. Як справи? Збираємося до вас у гості.

    ОтветитьУдалить
  3. Дайте свій розклад, нам потрібно з вами зустрітися

    ОтветитьУдалить